Yksi kurssin töistä oli suunnitella neljän hengen perheelle ympärivuotinen koti.  Minun parina oli Reetta Reinikainen.  Talon suunnittelussa oli rajoitetut 36m² joista piti miettiä tarkkaan neliöiden käyttöä talossa. Yhdessä suunniteltiin keittiön sijaintia keskelle taloa. Lasten ja aikuisten makuutilat tarvitsivat erilliset paikat, joten ne sijoitettiin talon päätyihin. Aikuisille alkovi ja lapsille oma huone, jossa on myös mahdollisuus leikkeihin ja harrastuksiin. Tavoitteena oli mahduttaa kaikki arkipäivän kotipuuhailut sisätiloihin ja käyttää mahdollisimman aktiivisesti jokainen neliö ja samalla tuoda avaruutta tilaan.

Toteutukseni:

  • Tilan mallintaminen (SketchUp)
  • Alla olevat leikkauskuvat, julkisivukuvat (AutoCad)
  • Pohjapiirros (AutoCad)
  • Alla olevien kuvissa olevat materiaalien ja huonekalujen valinta
  • Alla olevien kuvien rendaus (V-Ray Next)
  • Käyttäjälähtöinen muotoilu- kurssi 2018
sisustus_sisustusarkkitehtuuri_talo_3dvisualisointi_mallinnus_danilsdesign_design01

Havainnekuva päätilasta, oleskelu ja ruokailutila.

Sisustusarkkitehtuuri_suunnittelu_mallinnus_havainnekuva_tilasuunnittelu12

Havainnekuva kylpyhuoneesta.

Pohjakuva

Pohjapiirustus talosta

Julkisivu_sisustusarkkitehtuuri

Julkisivukuva takapihasta

 

Julkisivu_sisustusarkkitehtuuri

Julkisivupiirros etupihalta

Julkisivu_sisustusarkkitehtuuri

Leikkauskuva

sisustus_sisustusarkkitehtuuri_talo_3dvisualisointi_mallinnus_danilsdesign_design04

Havainnekuva takapihalta